Hits: 1228
Psihologie Ploiesti

     Cred despre oameni că sunt în mare parte artizanii propriului destin, asupra căruia au ”decis” zi de zi, începând cu mult timp în urmă. Și dacă nu tot ce au trăit a fost alegerea lor, cred în forța lor de a privi tot ce au trăit și în capacitatea de a lua din fiecare părticică de viață o scânteie care să îi aprindă.

     Văd în fiecare om extraordinara forță a vieții și mai mult, văd potențialul de a fi în multe alte feluri, pe care numai omul ca ființă îl posedă.

     Cred în capacitatea ființei umane de a reflecta asupra sieși și a descoperi cine este cu adevărat și mai mult, în capacitatea fiecăruia de a descoperi, a decide și a fi cine ar putea să fie.

     Consider că, în mod fundamental, majoritatea oamenilor au acest potențial extraordinar al devenirii de sine.

     Dezvoltarea personală - optimizare personală sau ”life coaching” - acoperă o arie din ce în ce mai mare de beneficiari, motivați de dorința de a se autodepăşi, de a avea o viață mai bună, prin perfecţionarea continuă a relaţiilor cu sine şi cu ceilalți, cu profesia, cu toate aspectele vieţii în general. Dezvoltarea personală a devenit treptat condiţia pentru o sănătate mai bună, o relaţie mai bună, o ocupaţie în care devenim performanţi.


 

ÎNREGISTRAŢI-VĂ LA NEWSLETTER

Pentru a fi la curent cu toate noutăţile/promoțiile VreauIT.eu

Până acum am avut

web
counter
vizitatori.

Statistici

Contactaţi-ne

  • Comercial : 0744 42 74 74
  • Tehnic : 0742 907 936
Top
În vederea îmbunătățirii navigării și a colectării anonime de statistici pentru perfecționare, acest website transmite cookies în calculatorul dvs. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acceptul dvs. Detalii…