Portofoliu Web Design | S.C. Ronalis S.R.L.
    
Hits: 1157
Accesorii Telefoane

    ZIVA MOB ACCESORII SRL-D / CONECT-GSM.RO are sediul in Ploiesti si este unul din jucatorii importanti de pe piata de vanzari de accesorii din Romania. Echipa CONECT-GSM.RO este formata din 9 tineri cu experienta in acest domeniu, dornici de a fi mereu primii intr-o piata in care concurenta este din ce in ce mai puternica. 
 
Istoric 
 
     Anul 2013 este anul in care firma noastra se lanseaza pe piata de accesorii gsm cu un numar redus de produse.
 
     Anul 2014 inregistreaza triplarea numarului de produse din stoc si abordarea a noi segmente de produse din gama de accesorii deoarece suntem conectati la trendurile pietei si la noile aparitii in materie de smartphone-uri si ne dorim sa aducem accesorii cat mai diverse atat pentru telefoanele deja existente pe piata cat si pentru cele nou intrate.
 
     Anul 2015 lansam versiune de magazin online. Acesta este de fapt primul pas facut de compania noastra in lungul drum al comertului online.


 

ÃŽNREGISTRAÅ¢I-VÄ‚ LA NEWSLETTER

Pentru a fi la curent cu toate noutăţile/promoțiile VreauIT.eu

Până acum am avut

web
counter
vizitatori.

Statistici

Contactaţi-ne

  • Comercial : 0744 42 74 74
  • Tehnic : 0742 907 936
Top
În vederea îmbunătățirii navigării și a colectării anonime de statistici pentru perfecționare, acest website transmite cookies în calculatorul dvs. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acceptul dvs. Detalii…